car in Albanianme makinë
by carunë ngas maqine.
I'm driving a car.s’jam i zoti që të ngas makinën
I'm not good at driving a car


Autobusi përplas biçikletën. Drejtuesi përplaset me kokë në asfalt.
The bus hits a bike. The driver hits his head on the asphalt.
Makina nuk ndizet.
the car doesn't start

Further reading
https://durreslajm.al/drejtuesi-i-mjetit-humb-kontrollin-dhe-perplaset-me-borduren-anesore-64-vjecari-dergohet-ne-spital/


Post a Comment (0)
Previous Post Next Post