A new day starts! Albanian podcast

 

Në mëngjes, zëri i alarmit më ndërpre gjumin dhe më bën të hap sytë. E ndjej trupin tim të lodhur, por e di që duhet të ngritem. Gradualisht, ngadalë ngadalë, ngritem nga shtrati dhe ndjej sikur koha po i bie në vesh. 


In the morning, the sound of the alarm interrups my sleep and makes me open my eyes. I feel my body tired, but I know I have to get up. Gradually, slowly, I get out of bed and feel like time is running out.
Duke u rregulluar, po mendoj për gjithçka që duhet të bëj, për të filluar një ditë të re. Kthehem nga shtrati dhe shoh dritën e diellit që hyri në dhomën time. Është një moment i bukur dhe më bën të ndjehem të gatshëm për të dalë nga shtëpia dhe për të ndërmarrë sfidat e ditës.


Getting ready, I'm thinking about everything I need to do, to start a new day. I turn from the bed and see the sunlight that entered my room. It's a nice moment and it makes me feel ready to get out of home and take on the challenges of the day.

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post